Gyermekek felügyelete

Manapság nagyon megnehezítheti az életet, ha gyermekünk betegsége miatt a szülők kiesnek a munkából, nem tudnak elmenni egy fontos találkozóra, vagy ha az idős hozzátartozóiknak nem tudnak emiatt segíteni.

Pedig egyre gyakrabban adódhatnak olyan elfoglaltságok, amikor a gyermek elhelyezése, felügyelete nem megoldott. Ez különösen nagy áldozatokkal jár, ha a kicsi egyébként is valamilyen nehézséggel, csonttöréssel, akár csak egy mandulagyulladással küzd, esetleg valamilyen műtét után otthon lábadozik. Ilyenkor természetes igény, hogy szeretnénk biztonságban és megbízható, hozzáértő felnőtt mellett tudni a számunkra legfontosabb családtagot.

Mi segítő kezet nyújtunk valamennyi család számára, akik egy korrekt és lelkiismeretes személyt keresnek, akire rábízhatják kiskorú gyermeküket, aki nem csak felügyeletet, de ápolást, fejlesztést, a lehetőségekhez mérten játékot és jó hangulatot is biztosít. Fontos, hogy a kicsik is nyitni tudjanak felé, hogy megtalálják a közös hangot, hogy szívesen legyenek a társaságában és maximálisan megbízzanak benne.

Tapasztalt ápolóink nagy tapasztalattal, empátiával, magabiztos fellépéssel és még nagyobb odaadással végzik munkájukat, hogy a lehető legbiztonságosabb környezetet tudják nyújtani annak, aki az Ön számára a legfontosabb! Keressen bennünket bizalommal

Miért válasszon minket?

Szakértő csapatunk szinte bármilyen felmerülő problémára megoldást tud nyújtani, legyen szó akár idős, beteg, sérült, valamilyen testi vagy szellemi hátrányokkal küzdő családtagról, esetleg kisgyermekről, akinek az elhelyezése, gondozása egy bizonyos ideig nem megoldott. Forduljon hozzánk bizalommal!
  • Elhivatottság
  • Empátia
  • Teljes körű diszkréció
  • Szociális érzékenység