Háziápolás, Idősgondozás

Manapság egyre gyakrabban előfordul, hogy idős vagy beteg hozzátartozónk ápolása, felügyelete komoly kihívások elé állítja a családokat, hiszen sok esetben külföldön vagy az ország másik szegletében dolgoznak, gyermekeket nevelnek, óvodához, iskolához és a mindennapi feladatokhoz kötöttek. Ilyenkor nagy nehézséget okozhat az idősödő szüleikről való gondoskodás.

Különösen igaz ez, ha valamilyen betegség vagy sérülés miatt a szokásosnál nagyobb figyelemmel szükséges rokonunk felé fordulni. A családok legnagyobb igyekezete ellenére is szükség lehet olyan szakmai segítségre, amely nem csak megkönnyíti a hétköznapokat, de fejleszti és támogatja a számunkra fontos személy felépülését és rehabilitációját. Vállaljuk idős vagy beteg emberek ápolását, felügyeletét, amely magában foglalhatja a mozgatást, mosdatást, fürdetést, etetést, pelenkázást és a gyógyszerezést is.

Szociális ellátásunk keretein belül munkatársaink bevásárolnak, közvetlen környezetük tisztán tartására ügyelnek és szívesen beszélgetnek is a gondozottakkal. Kollégáink sokéves tapasztalattal, kellő magabiztossággal, empátiával és odafigyeléssel végzik munkájukat. Számunkra az elégedettség, a bizalom, a biztonság a lelkiismeretes feladatvégzés a legfontosabb.

Miért válasszon minket?

Szakértő csapatunk szinte bármilyen felmerülő problémára megoldást tud nyújtani, legyen szó akár idős, beteg, sérült, valamilyen testi vagy szellemi hátrányokkal küzdő családtagról, esetleg kisgyermekről, akinek az elhelyezése, gondozása egy bizonyos ideig nem megoldott. Forduljon hozzánk bizalommal!
  • Elhivatottság
  • Empátia
  • Teljes körű diszkréció
  • Szociális érzékenység