Rehabilitációs ellátások

Egy baleset vagy stroke következményei akár hónapokra, sőt évekre is befolyásolhatják nem csak a betegek, de hozzátartozóik hétköznapjait is. Szükségessé válik a rendszeres felügyelet, ellenőrzés, ápolás és természetesen igény esetén a gyógytorna, a gyógymasszázs és a logopédia is. A felépülés időszaka nem egyenlő a várakozással és az órák lassú múlásával, hiszen a lehetőségekhez mért aktív élet, a tenni akarás, alapvető építőkövei a rehabilitációnak.

A látótérkiesések, a kognitív funkciók sérülései, a demencia, a pszichés problémák, a depresszió, a széklet-inkontinencia, meglehetősen komolyan érintik egy család életét, melyekhez ajánlott szakember segítségét kérni. Sok éves tapasztalattal, szakirányú végzettséggel rendelkező kollégáink fejlesztő kezelésekkel, mozgásterápiákkal segítik a felépülés különböző szakaszait.

Igyekszünk csökkenteni a sérülések okozta károsodásokat, erősítjük a motoros mozgásszervi funkciókat, és nagy hangsúlyt fektetünk a megértés és a beszédkészség fejlesztésére is. Bízza szakemberekre szeretett hozzátartozóját, hiszen ő a legjobbat érdemli! Empátiával, türelemmel és nagy odaadással kezeljük a ránk bízott pácienseket, kielégítve az ő egyéni igényeiket is.

Miért válasszon minket?

Szakértő csapatunk szinte bármilyen felmerülő problémára megoldást tud nyújtani, legyen szó akár idős, beteg, sérült, valamilyen testi vagy szellemi hátrányokkal küzdő családtagról, esetleg kisgyermekről, akinek az elhelyezése, gondozása egy bizonyos ideig nem megoldott. Forduljon hozzánk bizalommal!
  • Elhivatottság
  • Empátia
  • Teljes körű diszkréció
  • Szociális érzékenység